Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. In de week van de wedstrijd gaan we bij de sponsor langs om te praten over wat er speelt binnen het bedrijf. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Fortuna Sittard van 19 mei is de wedstrijdsponsor VDL ETG Almelo.

Technologie mogelijk maken

ETG staat voor Enabling Technologies Group. Dat is ook letterlijk wat we doen: technologie mogelijk maken. Hier werken we vandaag aan de technologie van morgen. Met bijna 1.500 collega’s ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we de meest fantastische hightech modules en systemen. Onderdelen voor de allernieuwste chipmachines, terminals voor lasercommunicatie en geavanceerde medische apparatuur: VDL ETG Almelo maakt het mogelijk.

Open dag 1 juni 2024

Ben je benieuwd naar wat wij maken en hoe we dat doen? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 1 juni! De rode loper ligt uit voor iedereen die ons bedrijf eens van binnen wil bekijken. Jong of oud, techprof of hobbytechneut, op zoek naar een baan of gewoon nieuwsgierig: iedereen is van harte welkom!

Kom binnen kijken!

Je kunt op 1 juni drie verschillende VDL-locaties in Almelo bezoeken. Wil je onze hypermoderne freesmachines van dichtbij zien? Kom dan naar de hoofdlocatie aan de Bornsestraat 345. Op het XL Businesspark kun je op Columbus 26 onze spiksplinternieuwe plaatwerkerij van binnen bekijken. En iets verderop op Darwin 10 zie je onze allernieuwste cleanrooms én kun je ook zien wat VDL Energy Systems maakt.

Beleef techniek

Behalve een rondleiding door de fabriek is er nog veel meer te beleven tijdens de open dag van VDL ETG Almelo. Zet eens een VR-bril op, knutsel je eigen mini-robot of leg zelf een las met een las-simulator. Er zijn voetballende robots, je ziet de zonneauto van het Solar Team Twente en in de Mad Science Show wordt het publiek getrakteerd op het leukste van de wetenschap. Even bijkomen van alle indrukken? Geniet dan van een kop koffie en wat lekkers terwijl de kinderen zich vermaken in de draaimolen en op het springkussen.

Ga voor meer informatie naar www.vdletg.com/open-dag.