Zondag 19 mei 2024 om 14.30 uur staat Heracles Almelo tegenover Fortuna Sittard. Falpro Safety Solutions is de balsponsor voor deze wedstrijd. Falpro zet zich in om de dakveiligheid van Erve Asito te verbeteren door diverse veiligheidsoplossingen te implementeren.

Jaarlijks leiden valpartijen van hoogte tot ernstige verwondingen en zelfs dodelijke ongevallen. Om dit risico tot een minimum te beperken, voorzien we Erve Asito van de nodige veiligheidsoplossingen. Na een grondige voorbereiding, waarbij we alle risico’s hebben geïdentificeerd en advies hebben uitgebracht, starten we binnenkort met de montage van de veiligheidsoplossingen. Onze werkzaamheden zijn zorgvuldig afgestemd op het voetbalseizoen.

Wie zijn wij?

Bij Falpro ondersteunen we onze klanten bij het creëren van een veilige werkomgeving voor werkzaamheden op hoogte. Dit doet we door mensen bewust te maken van de risico’s van werken op hoogte en door het leveren, monteren en onderhouden van hoogwaardige en duurzame klimvoorzieningen en valpreventiemiddelen. Hoewel een goed veiligheidssysteem essentieel is, is de veiligheid uiteindelijk afhankelijk van hoe werknemers ermee omgaan. Daarom bieden wij ook verschillende trainingen aan.

Falpro Safety Solutions, www.falpro.nl.