Zondag om 14.30 uur speelt Heracles Almelo de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Op Erve Asito is Fortuna Sittard de tegenstander. De Heraclieden kunnen zich bij een gelijkspel of overwinning verzekeren van Eredivisievoetbal in het seizoen 2024-2025. Kom jij naar de wedstrijd? Lees hieronder de bezoekersinformatie!

Museum voorafgaand aan Heracles Almelo – Fortuna Sittard geopend
Voorafgaand aan het thuisduel met Fortuna Sittard is het Heracles Museum geopend en vrij toegankelijk voor bezoekers. Het clubmuseum is zondag geopend van 13.00 uur tot 14.00 uur.


Voor de laatste keer op het veld voetballen na afloop
Zondag is het voor de allerlaatste keer mogelijk om na de wedstrijd zélf te voetballen op het veld. Na afloop van het seizoen wordt het kunstgrasveld vervangen door een splinternieuw grasveld, waardoor de jarenlange clubtraditie stopt. Wil jij nog één keer een balletje trappen op het veld? Dat kan na afloop van het thuisduel met Fortuna Sittard na het signaal van de stadionspeaker.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – Fortuna Sittard jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Acerbis sale!
In de maand mei zijn alle Acerbis artikelen van het seizoen 2023-2024 in de sale! Nu verkrijgbaar met 25% korting! Bestel nu online via shop.heracles.nl of kom langs in onze FanServiceShop op Erve Asito.

* Met uitzondering van Astro Broekjes en de Trainingsbroek Frey.


Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – Fortuna Sittard! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode sluit op maandag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm.


Ballenactie Asito
De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – Fortuna Sittard vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten.

Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

BALLENACTIE ASITO

Let op: de volgende huisregels gelden tijdens jouw wedstrijdbezoek

Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. Het is absoluut niet toegestaan om te roken in ons stadion. Erve Asito is rookvrij.

De NVWA heeft ons in het afgelopen seizoen een boete opgelegd vanwege het roken in het stadion. Vanaf heden zijn we daarom genoodzaakt om de boetes te verhalen op de overtreders van het rookverbod. Onze stewards zullen hier streng op toezien.

Zit- of staanplaats verplicht
In verband met vergunningsvoorschriften vanuit de lokale vierhoek is het niet langer toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op trappen, op de omloop en op de gangpaden tussen de tribunes en de boarding. Tijdens de wedstrijd is het verplicht plaats te nemen op de zit- of staanplaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Onze stewards zullen hier op toe zien en jullie er indien nodig op aanspreken. We vragen jullie vriendelijk hieraan mee te werken en rekenen op jullie begrip.

Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Het gooien van voorwerpen is ten strengste verboden. Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Er geldt een uitzondering als de dader meteen wordt getraceerd en verwijderd uit het stadion. Help de club hierbij en let op elkaar. Onze stewards zullen er alles aan doen om hierop te handhaven.

Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Het betreden van het speelveld is ten strengste verboden. Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op!

Eventuele boetes die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels zal de club vanaf heden verhalen op de daders.