Aanstaande zondag reist Heracles Almelo af naar Rotterdam. Tijdens speelronde 33 in de Eredivisie is Excelsior Rotterdam de tegenstander. Trainer Erwin van de Looi kan vanwege blessures niet beschikken over Nikolai Laursen, Sava Cestic, Stijn Bultman, Emil Hansson en Sven Sonnenberg. 

Van de Looi: “Het was een lastige week. Afgelopen zondag waren er veel emoties na afloop van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Maandag hebben we de vrije dag ingetrokken en zijn we bij elkaar gekomen om te praten. Daarna hebben we de knop weer omgezet en zijn we weer gaan trainen in aanloop naar de volgende wedstrijd, tegen Excelsior Rotterdam. We hebben goed en pittig getraind. De laatste dagen gaat het gas er wat af en moeten we de energie sparen voor zondag. Excelsior Rotterdam is een wisselvallige ploeg met een aantal goede elementen. Ze zijn voorin gevaarlijk en hebben veel voetbal op het middenveld. Dat komt er de ene keer beter uit dan de andere keer.”

“Wij moeten onze basis brengen. Dat is gedisciplineerd spelen en de afspraken nakomen. Het uitvoeren van je taken is het belangrijkste, dan haal je een voldoende en als we dat met elkaar doen dan zijn we lastig te verslaan”, besluit Van de Looi.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.