Zondag gaat Heracles Almelo op bezoek bij Excelsior Rotterdam. In Kralingen worden de manschappen van Erwin van de Looi gesteund door een uitverkocht uitvak. 400 Heraclieden reizen de selectie achterna naar Rotterdam. De bussponsor van deze week, terStal, zorgt ervoor dat de 400 Heraclieden voor een gereduceerde prijs mee kunnen reizen.

“De wedstrijd van zondag is uitermate belangrijk en als trouwe partner van de club zijn wij blij dat we een steentje bij kunnen dragen om zoveel mogelijk Heraclieden naar Rotterdam te krijgen. De steun vanuit het uitvak is bij ieder uitduel fantastisch en hopelijk is dat in Rotterdam niet anders”, vertelt Niek Gloudemans, eigenaar van terStal.

“Het seizoen nadert het einde, maar we moeten gezamenlijk achter onze club blijven staan, zowel sponsoren als supporters. We moeten met z’n allen het team blijven steunen om ons definitief veilig te spelen. TerStal helpt dan graag mee aan een uitverkocht uitvak in Rotterdam.”