Deze week in Heracles TV onder meer reportages over Heracles Ultimate Team en het Herakids Eindfeest.

Heracles Ultimate Team is een project in samenwerking met de Eredivisie, EFDN, MDT en andere betaald voetbalclubs. Heracles Ultimate Team gebruikt de aantrekkingskracht van het profvoetbal in Nederland en de sociale kracht van voetbal om jongeren te bereiken en te betrekken in een uniek op voetbal gebaseerd maatschappelijke diensttijd-traject (MDT). Heracles Ultimate Team richt zich op jongeren tussen de 12 en 25 jaar oud. In groepsverband volgen zij een zestien weken durend traject in het stadion van Heracles, waarbij ze zich vrijwillig inzetten. Binnen deze weken gaan zij aan de slag met vaardigheden als communiceren, innoveren, ondernemen en het ontdekken van talenten door middel van workshops en stage-momenten. Mohamed Sankoh is ambassadeur van Heracles Ultimate Team en vertelt in Heracles TV wat zijn rol bij dit project is.

Tevens is er een reportage te zien over het Herakids Eindfeest dat vorige week georganiseerd werd op Erve Asito. Het was de laatste keer dat het Herakids Eindfeest op het veld in het stadion werd georganiseerd. De Kidsclub kijkt terug op een geslaagde en zonnige dag.