Heracles Almelo neemt het zondagmiddag op tegen RKC Waalwijk. De aftrap op Erve Asito is om 12.15 uur. Trainer Erwin van de Looi kan vanwege blessures niet beschikken over Nikolai Laursen, Sava Cestic, Stijn Bultman, Emil Hansson en Sven Sonnenberg. Thomas Bruns is geschorst.

Trainer Erwin van de Looi vond de nederlaag bij PEC Zwolle (3-1) anders dan de (0-2) nederlaag in eigen huis tegen sc Heerenveen. “Ik vind dat we moeten streven naar maximaal presteren. Dat hebben we tegen sc Heerenveen gedaan, maar tegen PEC Zwolle was dat niet het geval. Vanaf het begin zaten we niet in de wedstrijd. We waren onrustig en konden de vrije man niet vinden. Dat zijn juist de dingen die daarvoor goed gingen.”

De nederlaag in Zwolle werd afgelopen week besproken met de ploeg en vervolgens werd er toegewerkt naar het thuisduel met RKC Waalwijk. “We hebben deze week hard gewerkt en goede dingen laten zien op het trainingsveld. Als je beter wil worden, moet je ook kritisch zijn naar jezelf en dat zijn we afgelopen week geweest. We moeten niet in de war raken als je een keer minder speelt. We moeten zo snel mogelijk weer ons niveau halen en daar gaan we ook voor tegen RKC Waalwijk”, besluit de trainer.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.