Vrijdag 26 april 2024 vond de derde editie van de Hettrix Cup plaats. Dertien teams gingen met elkaar de strijd aan op Erve Asito. Na een spannende finale ging Urenco Nederland ervandoor met de felbegeerde titel. ETC Nederland en VDL ETG Almelo maakten het podium compleet met respectievelijk de tweede en derde plek.

Eén team voor de regio.

Hettrix is een uniek samenwerkingsverband tussen vooraanstaande hightechbedrijven, kennisinstellingen en overheden. Deze partijen hebben samen als doel om technisch talent te binden, boeien en behouden voor Almelo en de regio. Zij doen dit op een unieke manier, namelijk via de kracht van voetbal. Kennis en inspiratie worden gedeeld bij Heracles Almelo over belangrijke thema’s zoals talent(ontwikkeling), vitaliteit en duurzaamheid.

Lees hier meer over Hettrix.

Hettrix Cup Foto’s