Stem op jouw Unibet Moment van de Maand van de maand april en maak kans op een Skybox Experience bij Heracles Almelo – Fortuna Sittard voor 2 personen. Het Moment van de Maand wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet.

Heracles Almelo boekte in de maand april twee belangrijke overwinningen. Kies jij de prachtige 5-0 thuiszege op woensdagavond 3 april op AZ als Unibet Moment van de Maand? Of was toch de 1-2 overwinning na een sterke comeback uit op Het Kasteel tegen Sparta Rotterdam in jouw ogen belangrijker? Helaas wisten we april niet af te sluiten met winst uit bij PEC Zwolle en ons definitief veilig te spelen, maar het gezamenlijke ontbijt met de uitsupporters voorafgaand aan de busreis was toch wel een hoogtepunt als het om saamhorigheid gaat. Waar stem jij op?

Welke van deze drie momenten is volgens jou het Unibet Moment van de Maand April? Stem nu! Het is mogelijk om te stemmen op heracles.nl/momentvandemaand tot en met maandag 6 mei 2024 (17.00 uur).