Hoi Herakid,

Ook dit jaar organiseer ik het Herakids Eindfeest om samen het seizoen af te sluiten. Dit doen we op het voetbalveld in ons stadion met leuke activiteiten, de aanwezigheid van spelers en uiteraard ben ik zelf ook aanwezig! Het Herakids Eindfeest is dit jaar op donderdag 2 mei van 13.00 tot 15.30 uur.

Benieuwd wat je allemaal op het Herakids Eindfeest kan doen?

  • Kom voetballen met jouw vriendjes en vriendinnetjes op het wedstrijdveld
  • Ontmoet de spelers en verzamel de handtekeningen van jouw favoriete spelers
  • Samen met mij over de stormbaan rennen
  • En nog heel veel meer leuks!

Wist jij trouwens dat dit de laatste keer is dat wij zo’n groot feest op het veld kunnen vieren? We gaan komend seizoen over op natuurgras en dan is het geven van zo’n groot feest helaas niet meer mogelijk op het veld. We gaan daarom extra uitpakken, dit wil jij niet missen!

Hopelijk tot dan.

Dikke knuffel,

Bultje

Meld je nu aan: