Volgende week zondag, 5 mei 2024, speelt Heracles Almelo in de 32e speelronde thuis tegen RKC Waalwijk. Op Erve Asito wordt er tegen de Brabanders om 12.15 uur afgetrapt. Ruim anderhalve week voordat de wedstrijd wordt gespeeld, zijn de laatste kaarten voor de reguliere tribunes al verkocht. Daarmee is de wedstrijd dus uitverkocht.

De ploeg van Erwin van de Looi kan zich aanstaande zondag voor een volledig gevuld uitvak met 500 Heraclieden al veilig spelen in Zwolle tegen PEC Zwolle. Daarbij is het wel afhankelijk van het resultaten van de tegenstander van volgende week, RKC Waalwijk, en Excelsior Rotterdam. Met nog vier duels te spelen is de voorsprong op de Waalwijkers acht punten en negen punten op Excelsior Rotterdam. Wordt het gat op een van hen vergroot naar meer dan negen punten met nog drie duels te spelen, dan is Heracles Almelo ook volgend seizoen zeker van de Eredivisie.


Heracles Almelo – Fortuna Sittard

Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen: Heracles Almelo – Fortuna Sittard. De wedstrijd Heracles Almelo – Fortuna Sittard wordt op zondag 19 mei gespeeld. Om 14.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.