Brookhuis Busreizen is aankomende zondag de bussponsor voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen Heracles Almelo. Door haar bijdrage kunnen er weer 500 Heraclieden voor een goedkopere prijs meereizen.

Sinds het seizoen 2019-2020 vervoert Brookhuis Busreizen de selectie en supporters van Heracles Almelo. De Brookhuis Groep is met haar werkmaatschappijen Taxi, Verkeersschool en Busreizen een toonaangevende speler in de mobiliteitsbranche. Eerlijkheid, professionaliteit, persoonlijk en betrokken zijn volgens Brookhuis Busreizen de belangrijkste ingrediënten om tot een gezamenlijke en plezierige reiservaring te komen.

Koen Ziemerink, manager bij Brookhuis Busreizen, benadrukt het belang van supporters bij een uitwedstrijd: ”In de Keuken Kampioen Divisie heeft Heracles Almelo bussponsoring ingezet als extra ondersteuning. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want het seizoen resulteerde in een kampioenschap.” Niet alleen in de Keuken Kampioen Divisie, maar ook in de Eredivisie blijven supporters onmisbaar. ”Wij willen ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk supporters voor een zo laag mogelijke prijs mee kunnen. Vanuit het uitvak dragen zij Heracles Almelo een warm hart toe. Laten we hopen dat die ondersteuning punten oplevert en Heracles Almelo zich veilig kan spelen.”