Op zondag 28 april speelt Heracles Almelo de belangrijke uitwedstrijd tegen provinciegenoot PEC Zwolle. De aftrap in het Mac³Park stadion is om 12.15 uur. Het uitvak is stijf uitverkocht, liefst 500 Heraclieden reizen de selectie achterna. Als blijk van waardering voor de onvoorwaardelijke steun biedt Heracles Almelo een gratis ontbijtbuffet aan voor alle meereizende Heraclieden.

Het ontbijtbuffet op zondagochtend is geopend vanaf 09.00 uur. De 500 Heraclieden kunnen vanaf dan in onze BusinessClub genieten van een exclusief Heracles Almelo-ontbijt mede mogelijk gemaakt door onze partner Almelounge en gezamenlijk toeleven naar de wedstrijd. Omstreeks 10.00 uur sluit het buffet, want de supportersbussen vertrekken tussen 10.00 en 10.55 uur richting Zwolle.

Datum: Zondag 28 april
Tijd: Vanaf 09.00 uur
Locatie: BusinessClub Almelounge, Erve Asito

Roda JC-uit

Het initiatief komt voort uit het vorige seizoen, toen Heracles Almelo voorafgaand aan het uitduel met Roda JC óók een speciaal ontbijtbuffet organiseerde. Ook toen was het aanvangstijdstip 12.15 uur. Het tijdstip 12.15 uur is – met name bij een uitduel – met enige regelmaat een punt van discussie en de club wil graag alle meereizende supporters tegemoetkomen middels dit initiatief.