Op zondag 28 april 2024 reist Heracles Almelo af naar Zwolle voor de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle. De aftrap in het MAC³PARK stadion vindt plaats om 12.15 uur. Voor de wedstrijd in Zwolle geldt een verplichte buscombi. Het uitvak biedt plaats voor maximaal 500 Heraclieden.

Verkoopschema:
• Dinsdag 16 april 2024, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 19 april 2024, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders

Update 18-04-2024: Vanwege het beperkte aantal kaarten zijn de laatste kaarten voor Seizoen- en Fankaarthouders alleen te koop in de FanServiceShop bij het stadion. Vanaf vrijdag 19 april om 10.00 uur gaan de laatste 40 kaarten in de verkoop.
Update 19-04-2024: Het uitvak voor PEC Zwolle – Heracles Almelo is uitverkocht.

Mededelingen:
• In het uitvak van het MAC³PARK stadion mogen geen alcoholische dranken worden genuttigd


Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook in het seizoen 2023-2024 wordt gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 zeven uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen.

PEC Zwolle – Heracles Almelo is geen onderdeel van Samen Thuis, Samen Uit. Wanneer een uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit maken deze deelnemers ook onderdeel uit van de voorrangsgroep Uit+ 2023-2024.


Buscombi

Buscombi-kaarten PEC Zwolle-uit
• De buscombi-kaarten kosten €20,- per stuk
• Alle buscombi-kaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• De buscombi-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop van Erve Asito

Vertrektijden bussen (onder voorbehoud):
De bussen vertrekken vanaf het uitvak van Erve Asito in meerdere clusters richting Zwolle. De toegang naar het uitvak verloopt via stadioningang 1 (links van de FanServiceShop). Het is nog onduidelijk of de bussen in twee of drie clusters vertrekken.

• Vermoedelijke vertrektijd cluster 1: De bussen van cluster 1 vertrekken vermoedelijk om 10.30 uur. Hiervoor dien je uiterlijk 10.15 uur aanwezig te zijn.

Bussponsor: Brookhuis
Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor PEC Zwolle – Heracles Almelo is Brookhuis, verantwoordelijk voor de busreizen naar al onze uitwedstrijden.


Aanvullende informatie

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling
Overmatig alcoholgebruik heeft bij uitwedstrijden in eerdere seizoenen tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar.