Tijdens het KNVB Expertise Kenniscongres Betaald Voetbal is de Partner Awards voor de hoogste tevredenheidsscore in het Sponsoronderzoek uitgereikt. Heracles Almelo werd het best beoordeeld en nam de Partner Award mee naar Erve Asito.

Bij het Sponsoronderzoek over het seizoen 2023/’24 lieten 1109 sponsors en partners van de Eredivisieclubs hun mening gelden. Maar liefst 83 sponsors van Heracles Almelo lieten hun mening gelden en waren met een algemene waardering van gemiddeld een 9,0 (!) het meest tevreden over hun club. Daarnaast kregen de kwaliteit en het aanbod van eten en drinken een 8,3, de horecafaciliteiten een 8,5 en het niveau van hospitality een 8,6.

Het jaarlijkse Supportersonderzoek en Sponsoronderzoek is inmiddels uitgegroeid tot één van de kernactiviteiten van KNVB Expertise. Hierbij kunnen fans en sponsors aangeven hoe ze een wedstrijdbezoek aan hun favoriete club ervaren als het gaat om zaken die zich buiten het speelveld afspelen, zoals catering, veiligheid en sfeer. De data die met het onderzoek wordt opgehaald, levert voor de clubs jaarlijks waardevolle informatie op die zij kunnen verwerken in hun plannen voor de komende jaren.

Heracles Almelo bedankt alle supporters en partners voor hun waardering.