Afgelopen zaterdag boekte Heracles Almelo een goede uitzege tegen Sparta Rotterdam. Op Sparta Stadion “Het Kasteel” werd het 1-2 door doelpunten van Justin Hoogma en Jizz Hornkamp. De gedragen (en gesigneerde) wedstrijdshirts van Heracles Almelo worden geveild. De opbrengsten komen ten goede aan de Heracles Foundation.

De veiling van de gedragen wedstrijdshirts duurt tot zaterdag 20 april 15.00 uur.

Heracles Foundation
De veiling wordt georganiseerd door Heracles Almelo en MatchWornShirts. De opbrengsten van de veiling worden door de Heracles Foundation ingezet voor de talrijke maatschappelijke projecten die de stichting organiseert. De Heracles Foundation organiseert diverse projecten en activiteiten op de pijlers van Gezond, Sociaal en Talent. Klik hier voor meer informatie over de Heracles Foundation.