Heracles Almelo en Bravo Beveiliging hebben met ingang van het nieuwe seizoen een partnership gesloten tot ten minste medio 2027. Die jaren zal het beveiligingsbedrijf uit Almelo de beveiliging van Erve Asito verzorgen en zorgen voor veilige wedstrijddagen van Heracles Almelo.

Met ruim 200 medewerkers is Bravo Beveiliging een grote veiligheidsorganisatie in de regio, met sinds 2024 haar hoofdkantoor in Almelo. De doelstelling van Bravo Beveiliging is het totaal ontlasten en ontzorgen van haar opdrachtgevers door het organiseren van maatwerkoplossingen. Die maatwerkoplossing zijn zij ook overeengekomen met Heracles Almelo. Zij worden dan ook Strategisch Partner van de club.

René Bouman is blij met deze overeenkomst: “Onze afdeling evenementenbeveiliging is de afgelopen periode enorm gegroeid met als drijvende kracht Dennis Gerritsen. Dennis heeft met zijn achtergrond en ervaring veel kennis in huis als het gaat om het ondersteunen van organisaties op strategisch niveau. Dit gaat veel verder dan alleen de inzet van beveiligers maar over een partnership, waarbij Bravo Beveiliging tevens een adviserende rol aan de voorkant vervuld.”

Rob Toussaint van Heracles Almelo is tevreden met deze nieuwe samenwerking. “Bravo Beveiliging is twee jaar geleden toegetreden tot onze businessclub en zij hebben ons vorig seizoen al goed ondersteund tijdens de uitwedstrijden. Ook dit seizoen hebben zij ons al een aantal keer goed geholpen. Wij hebben alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking de komende jaren met Bravo.”

Op de foto tekenen René Bouman, Dennis Gerritsen, Pim Meijeringh, resp. algemeen directeur, operationeel manager en security consultant namens Bravo Beveiliging en Rob Toussaint, Tom Uitzetter en Thomas Eilders, resp. algemeen directeur, commercieel manager en accountmanager van Heracles Almelo, het contract dat beide partijen voor de komende jaren aan elkaar verbindt.