Zondagmiddag om 12.15 uur neemt Heracles Almelo het op tegen sc Heerenveen. De Heraclieden gaan – na de mooie overwinningen op AZ en Sparta Rotterdam – voor een derde zege op rij. In de jacht op een mooi resultaat worden de mannen van Erwin van de Looi maximaal gesteund door onze supporters: Erve Asito is volledig uitverkocht.

Minuut applaus ter nagedachtenis aan Roel Schellaars
Afgelopen woensdag overleed Roel Schellaars. De man die in de jaren ’80 en ’90 ruim vijftien jaar voor de club actief was, is 83 jaar geworden. Schellaars was officieel actief als verzorger/masseur, maar deed veel meer dan dat. Zo was hij betrokken bij het eerste kledingcontract met PUMA en bij de verbintenis met shirtsponsor Hannink Transport. Schellaars was ook een zeer betrokken lid van oud-Heracles, waar hij ook verzorger was.

Zondag zal er voor aanvang van Heracles Almelo – sc Heerenveen een minuut applaus in acht worden genomen ter nagedachtenis aan Roel Schellaars.


terStal kidsplein voorafgaand aan Heracles Almelo – sc Heerenveen
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen organiseert Bultje het terStal kidsplein. Alle jonge Heraclieden die in het bezit zijn van een wedstrijdkaartje zijn vanaf 10.30 uur van harte welkom op het speciaal ingerichte kidsplein met diverse attracties en veel leuke spelletjes. Alle kinderen kunnen via de ingang die op hun kaartje staat naar binnen en doorlopen naar het kidsplein achter het stadion.

Het terStal kidsplein eindigt om 11.45 uur.


Zondag 14 april: opening expositie over Jan Kamphuis in Heracles Museum
Ook zal er in aanloop naar Heracles Almelo – sc Heerenveen een unieke expositie worden geopend over de voetbalcarrière van Heraclied Jan Kamphuis. Om 11.30 zullen dochter Marja en zoon Gert de opening verrichten in ons Heracles Museum.

Het museum opent zondag haar deuren van 11.00 uur tot 12.00 uur.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – sc Heerenveen jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Heracles Dekbed
Slaap jij al onder een zwart-wit (Heracles) dekbed? Ken jij iemand voor wie dit dekbedovertrek het ideale cadeau zou zijn? Wellicht is dan deze maandaanbieding interessant! In de maand april is het Heracles Almelo dekbedovertrek (1,40m breed en 2,00m lang) afgeprijsd. Nu verkrijgbaar voor slechts €27,95 (i.p.v. €34,95). Bovendien krijg je bovenop de aanbieding een gratis mini-kit voor aan het autoraam of slaapkamerraam erbij wanneer je een dekbedovertrek bestelt!

Bestel nu online via shop.heracles.nl of kom langs in onze FanServiceShop op Erve Asito.


Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – sc Heerenveen! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode sluit op maandag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm.

Man of the Match Voetbalreizen.com

Ballenactie Asito
De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – sc Heerenveen vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten.

Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

BALLENACTIE ASITO

Let op: de volgende huisregels gelden tijdens jouw wedstrijdbezoek

Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. Het is absoluut niet toegestaan om te roken in ons stadion. Erve Asito is rookvrij.

De NVWA heeft ons in het afgelopen seizoen een boete opgelegd vanwege het roken in het stadion. Vanaf heden zijn we daarom genoodzaakt om de boetes te verhalen op de overtreders van het rookverbod. Onze stewards zullen hier streng op toezien.

Zit- of staanplaats verplicht
In verband met vergunningsvoorschriften vanuit de lokale vierhoek is het niet langer toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op trappen, op de omloop en op de gangpaden tussen de tribunes en de boarding. Tijdens de wedstrijd is het verplicht plaats te nemen op de zit- of staanplaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Onze stewards zullen hier op toe zien en jullie er indien nodig op aanspreken. We vragen jullie vriendelijk hieraan mee te werken en rekenen op jullie begrip.

Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Het gooien van voorwerpen is ten strengste verboden. Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Er geldt een uitzondering als de dader meteen wordt getraceerd en verwijderd uit het stadion. Help de club hierbij en let op elkaar. Onze stewards zullen er alles aan doen om hierop te handhaven.

Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Het betreden van het speelveld is ten strengste verboden. Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op!

Eventuele boetes die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels zal de club vanaf heden verhalen op de daders.