Stem op jouw Unibet Moment van de Maand van de maand maart en maak kans op een Skybox Experience bij Heracles Almelo – RKC Waalwijk voor 2 personen. Het Moment van de Maand wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet.

Voorafgaand aan de wedstrijd Heracles Almelo – Almere City FC werd aandacht geschonken aan een prachtig project van de Heracles Foundation: ‘Elektrisch Rolstoelvoetbal’. De deelnemers van het Elektrisch Rolstoelvoetbal mochten meerijden in de line-up. Is dit jouw moment van de maand of stem je toch liever op de indrukwekkende sfeeractie voorafgaand aan ons 750e Eredivisieduel tegen Go Ahead Eagles? Het laatste moment waar je op kan stemmen is de thuisoverwinning die werd behaald in dat duel tegen Go Ahead Eagles. Dankzij doelpunten van Jizz Hornkamp en Bryan Limbombe werden drie zeer belangrijke punten voor lijfsbehoud binnengesleept.

Welke van deze drie momenten is volgens jou het Unibet Moment van de Maand Maart? Stem nu! Het is mogelijk om te stemmen op heracles.nl/momentvandemaand tot en met donderdag 18 april 2024 (17.00 uur).