Jippie! Aanstaande zondag 14 april gaat voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen het terStal kidsplein plaatsvinden. Deze zou eerder dit seizoen gehouden worden bij de thuiswedstrijd tegen FC Volendam, maar aangezien ik het door de gevoelstemperatuur van -9 °C veel te koud vond, is het verplaatst naar de wedstrijd van aanstaande zondag.

Alle jonge Heraclieden die in het bezit zijn van een wedstrijdkaartje zijn vanaf 10.30 uur van harte welkom bij het kidsplein. Alle kinderen kunnen via de ingang die op hun kaartje staat naar binnen, en doorlopen naar het kidsplein achter het stadion. Hier kunnen de kinderen zich vermaken op vele leuke attracties en met veel spelletjes die ik voor jullie heb uitgezocht. Het terStal kidsplein eindigt om 11.45 uur. Zie ik jou zondag ook?

Dikke knuffel,

Bultje