Zaterdag gaat Heracles Almelo op bezoek bij Sparta Rotterdam. Om 16.30 uur wordt het duel in Sparta Stadion “Het Kasteel” afgetrapt. Ruim 450 Heraclieden reizen de spelers achterna. De bussponsor van deze week, Ter Horst Wonen & Projecten, zorgt ervoor dat meereizende supporters voor een gereduceerde prijs mee kunnen reizen.

Ook dit seizoen hebben wij wederom besloten om een deel van de busreiskosten te vergoeden bij een uitwedstrijd”, zegt Wilfred Koek. “Wij blijven van mening dat voor alle supporters de kans aanwezig moet zijn om ook de uitwedstrijden te bezoeken. Komende zaterdag willen wij dan ook weer met een grote schare supporters richting Rotterdam om de wedstrijd bij Sparta bij te wonen. Samen staan we dan als 12e man achter onze club zodat we de 3 punten mee kunnen nemen naar Almelo. De komende wedstrijden zijn cruciaal en wij als Ter Horst zijn dan ook blij dat wij in deze periode steun kunnen en mogen bieden voor onze Zwart en Wit.”

Over Ter Horst Wonen & Projecten
Al sinds 1935 is Ter Horst Wonen & Projecten een gevestigde naam in Twente op het gebied van projectstoffering en woningstoffering. Sinds 1994 is onze partner gevestigd in een prachtige zichtlocatie aan de Windmolen in Almelo. Ter Horst Projecten heeft een uitgebreid assortiment van producten aan voor project- en woningstoffering.