Het team van Heracles eSports maakt zich op voor de laatste krachtmeting van het seizoen: de KPN eDivisie Finals. In de H20 Esports Campus strijden onze eSporters die dag om de virtuele landstitel. Vince Eijkens komt deze dag samen met Collin Dekkers in actie namens Heracles Almelo. Zij nemen het in de kwartfinale op tegen de eSporters van Ajax.

Collin ziet de Amsterdammers deze dag als de favoriet, maar weet dat er ook kansen zullen liggen. “Ajax is op de eerste plek geĆ«indigd in de competitie, en daardoor mochten zij een tegenstander kiezen voor de kwartfinales. Normaal zou je verwachten dat ze dan de slechtste tegenstander kiezen, maar dat hebben ze bij ons niet gedaan.”, verteld Collin met een lach op zijn gezicht. “Ik heb Vince en mijzelf de laatste tijd zien spelen en gezien ons goede spel heb ik veel vertrouwen dat wij kunnen verrassen.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing met Collin Dekkers op donderdagavond 28 maart bij Heracles TV.