Traditiegetrouw opent Heracles Almelo het nieuwe seizoen met de Open Dag. De jaarlijkse seizoensopening wordt komende zomer gehouden op zondag 4 augustus 2024. Tijdens de Open Dag kunnen alle supporters een uniek kijkje achter de schermen nemen bij Heracles Almelo.

Op de Open Dag op 4 augustus zal de selectie voor 2024-2025 aan het grote publiek worden voorgesteld. Naast het scoren van de handtekeningen van je favoriete spelers is er ook voor iedereen wat te doen op het voorterrein én in het stadion zelf.

Zet zondag 4 augustus alvast in je agenda om samen met andere Heraclieden te genieten van een prachtige dag onder het genot van diverse hapjes en drankjes.

Start seizoen 2024-2025
De competities in het betaald voetbal starten in het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus 2024.