Heracles Almelo speelt over ruim een halve maand thuis op Erve Asito tegen sc Heerenveen. Op zondag 14 april 2024 vindt de aftrap tegen de Friezen om 12.15 uur plaats. Bij deze wedstrijd zijn zowel de reguliere tribunes als de hoofdtribunes volledig uitverkocht. Ruim voor aanvang (maandag 25 maart 2024) van Heracles Almelo – sc Heerenveen zijn alle reguliere tickets uitverkocht.

[EN] Heracles Almelo – sc Heerenveen is sold out.
[DE] Heracles Almelo – sc Heerenveen ist ausverkauft.

Het kan zijn dat er nog kaarten terug in de verkoop komen. Deze zullen via ticketing.heracles.nl direct beschikbaar zijn op het moment dat ze vrijkomen. Houd in aanloop naar de wedstrijd ticketing.heracles.nl in de gaten!


BusinessClub-tribune
Ook de BusinessClub-tribune begint vol te raken. Wil jij als sponsor nog relaties meenemen naar deze wedstrijd? Neem dan contact op met jouw accountmanager. Interesse in een partnership? Bekijk alle mogelijkheden voor sponsoring bij Heracles Almelo op business.heracles.nl.

Nog wel kaartverkoop beschikbaar voor #HERAZ, #HERRKC & #HERFOR
Voor de overige drie thuiswedstrijden die nog op het programma staan zijn nog wel kaarten beschikbaar. Ga snel naar ticketing.heracles.nl voor alle kaartverkoopinformatie.