In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van afgelopen vrijdag namen de Walking Football-teams van beide ploegen het tegen elkaar op: Goldstars Heracles tegen Go Ahead Eagles Allstars. Na het grote succes van de heenwedstrijd op het veld van DVV Go-Ahead, speelden de Goldstars in Almelo een mini-toernooi tegen de Deventenaren.

Voorafgaand aan de wedstrijden ontmoetten de spelers elkaar in de skybox van de Heracles Foundation onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna werd het mini-toernooi gespeeld. Fanatiek en met veel plezier. Na de wedstrijden trokken beide Walking Football-teams naar de tribune van Erve Asito om gezamenlijk te kijken naar Heracles Almelo – Go Ahead Eagles, de oudste derby van Overijssel.

Wij zijn trots op de krachtige maatschappelijke samenwerking die wij met de Deventenaren hebben. Beide clubs beschikken over een Walking Football team, dames en heren, die graag nog leeftijdsgenoten ontvangen. Eenzaamheid speelt een grote rol bij ouderen. Door mannelijke 55-plussers en vrouwen van 40-plus de mogelijkheid te geven om één keer in de week te trainen, gaan Heracles Almelo en Go Ahead Eagles eenzaamheid tegen.

Bekijk hieronder de foto´s