Jizz Hornkamp brak afgelopen vrijdagavond 15 maart 2024 de ban tegen Go Ahead Eagles. Met zijn kopbal die doelman Jeffrey de Lange niet voor de lijn kon keren, tekende de spits alweer voor zijn zevende treffer van dit seizoen. Die topvorm wordt ook gezien door het Almelose publiek. Van alle supporters die hebben gestemd op de Voetbalreizen.com Man of the Match van #HERGAE vond 44,2% dat Hornkamp de beste Heraclied was tijdens die wedstrijd.

JIZZ HORNKAMP

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – Go Ahead Eagles liep van vrijdag 15 maart 2024 (21.00 uur) tot zondag 17 maart 2024 (17.00 uur).