Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Go Ahead Eagles van vrijdag 15 maart 2024 is de wedstrijdsponsor Asito.

Waar wij zijn, wordt het schoon

Asito’s motto “Waar wij zijn, wordt het schoon” weerspiegelt hun betrokkenheid bij het verschil maken voor een betere leefomgeving. Een toegewijd team van professionals werkt onvermoeibaar achter de schermen om ervoor te zorgen dat Erve Asito altijd klaar is om supporters te ontvangen.

Asito Ballenactie

In samenwerking met Heracles organiseert Asito de Asito Ballenactie gedurende dit Eredivisieseizoen. Na elke thuiswedstrijd schieten selectiespelers vijftien ballen het publiek in, waaronder één gouden bal met een exclusieve prijs voor de gelukkige vinder.

Asito stadion

Na vijf jaar samenwerking evalueren Asito en Heracles Almelo hun sponsorschap. Op de helft van het contract intensiveren ze de samenwerking, met als één van de stappen de naamswijziging van het stadion. Vanaf 1 juli 2024 speelt de club met trots in het Asito stadion.

Asito wenst u een prachtige wedstrijd toe. Samen & schoon!