Vrijdagavond 15 maart 2024 om 20.00 uur speelt Heracles Almelo de derby tegen Go Ahead Eagles op Erve Asito. Unired Lighting/Definex Outdoor Lighting is de balsponsor voor deze wedstrijd. Met dank aan Unired is het stadion van Heracles verduurzaamd met nieuwe led verlichting.

Met het ombouwen van alle conventionele verlichting in het Erve Asito naar energie zuinige led verlichting van de merken Unired en Definex uit Vriezenveen, heeft Heracles de afgelopen maanden een grote stap gezet in het verduurzamen van haar accommodatie.

Met armaturen voorzien van de nieuwste generaties led modules, drivers, reflectoren, en onderdelen gebouwd door 3D printers die worden gevoed door zonne-energie. Dit gebeurd in combinatie met mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Er word op het energieverbruik van de verlichting ongeveer 60% bespaard.

Door deze investering is de ecologisch voetprint van het stadion significant verlaagd. Heracles is hiermee klaar voor een sportieve en bovenal duurzame toekomst.

Wie zijn wij?

Wij zijn Unired en Definex, al jaren trouwe sponsor (fan) van Heracles. Duurzaamheid en led technologie zit in ons DNA. Als verlichtingsbedrijven opereren we in de markten van zowel binnen (Unired) als buitenverlichting (Definex). Wij hebben meer dan 30 jaar expertise en ervaring om het juiste advies te geven voor uw verlichtingsproject. Nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app ons.