Vrijdag staat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De oudste derby van Overijssel wordt om 20.00 uur afgetrapt in het stadion van Heracles Almelo. Kom jij ook naar de wedstrijd? Lees hieronder dan alle informatie rondom jouw bezoek!

Duurzame en herbruikbare hardcups
Vanaf 27 januari 2024 maken Heracles Almelo en cateraar Almelounge gebruik van duurzame en herbruikbare hardcups. Daarmee voldoet Heracles Almelo aan de nieuwe wetgeving die voorschrijft dat plastic wegwerpbekers niet meer gebruikt worden tijdens evenementen vanaf de start van 2024. Daar horen wedstrijden in het betaald voetbal uiteraard bij.

Op Erve Asito worden dus nieuwe herbruikbare kleine drankbekers (0,25L) & halve literbekers (0,5L) gehanteerd. Van elk formaat is Heracles Almelo gestart met een viertal designs die de Wij Zijn Heracles-sfeer uitdragen en zodoende ook weer zullen bijdragen aan het milieu en een fantastische sfeer op Erve Asito.

DUURZAME EN HERBRUIKBARE HARDCUPS

Het Heracles Museum vrij toegankelijk voorafgaand aan de wedstrijd
Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Het museum opent vrijdag haar deuren van 18.30 uur tot 19.30 uur.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – Go Ahead Eagles jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Heracles Tenue (voor 2 tot 4 jaar) 2023-2024
Elke maand scoor je de mooiste Heracles Almelo artikelen bij ons in de FanServiceShop. In de maand maart geldt dezelfde aanbieding als de maand februari. Heb jij een jonge Heracles-telg thuis rondlopen of ken je een kersverse Heraclied voor wie dit het optimale cadeau is? Dan is dit namelijk het perfecte cadeau: het Heracles Tenue (voor 2 tot 4 jaar) van 2023-2024. Het volledige tenue is nu verkrijgbaar voor slechts €49,95 in plaats van €62,95. Bestel hem nu!

Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – Go Ahead Eagles! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode loopt het hele weekend door en sluit op zondag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm.

Man of the Match Voetbalreizen.com

Ballenactie Asito
De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – Go Ahead Eagles vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten.

Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

BALLENACTIE ASITO

Let op: de volgende huisregels gelden tijdens jouw wedstrijdbezoek

Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. Het is absoluut niet toegestaan om te roken in ons stadion. Erve Asito is rookvrij.

De NVWA heeft ons in het afgelopen seizoen een boete opgelegd vanwege het roken in het stadion. Vanaf heden zijn we daarom genoodzaakt om de boetes te verhalen op de overtreders van het rookverbod. Onze stewards zullen hier streng op toezien.

Zit- of staanplaats verplicht
In verband met vergunningsvoorschriften vanuit de lokale vierhoek is het niet langer toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op trappen, op de omloop en op de gangpaden tussen de tribunes en de boarding. Tijdens de wedstrijd is het verplicht plaats te nemen op de zit- of staanplaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Onze stewards zullen hier op toe zien en jullie er indien nodig op aanspreken. We vragen jullie vriendelijk hieraan mee te werken en rekenen op jullie begrip.

Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Het gooien van voorwerpen is ten strengste verboden. Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Er geldt een uitzondering als de dader meteen wordt getraceerd en verwijderd uit het stadion. Help de club hierbij en let op elkaar. Onze stewards zullen er alles aan doen om hierop te handhaven.

Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Het betreden van het speelveld is ten strengste verboden. Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op!

Eventuele boetes die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels zal de club vanaf heden verhalen op de daders.