Heracles Almelo is doorlopend op zoek naar verkeersregelaars. Word jij het gezicht aan de weg en eerste aanspreekpunt voor onze supporters? En wil jij op vrijwillige basis werken naast je baan of studie? Meld je dan nu aan voor de functie van verkeersregelaar!

Onze verkeersregelaars zorgen ervoor dat onze bezoekers nog in de auto al op een gastvrije wijze worden ontvangen en worden begeleid naar hun parkeerplaats. Daarnaast ben je ook de oren en ogen op de parkeerplaatsen en signaleer je mogelijke knelpunten.

Je staat 2,5 uur voor de wedstrijd aan de weg om de bezoekers gastvrij te ontvangen. Ongeveer een kwartier na aanvang van de wedstrijd ben je klaar met je werkzaamheden. Hierna zou je aan de slag kunnen als steward in het stadion. Mocht je ook hier interesse in hebben, laat dit dan vooral weten in de sollicitatie.

Verkeersregelaars:

 • Zien er goed verzorgd en representatief uit
 • Zijn communicatief sterk
 • Zijn vriendelijk en behulpzaam
 • Durven mensen aan te spreken
 • Zijn loyaal en hebben hart voor de club!

Wij zijn op zoek naar mensen die:

 • Affiniteit met het vak hebben
 • 18 jaar of ouder zijn
 • In het weekend (en soms doordeweeks) beschikbaar zijn
 • Leuk vinden om in teamverband te werken
 • Stressbestendig zijn
 • Goed Nederlands spreken

Herken jij jezelf hierin? Dan is de functie van verkeersregelaar bij Heracles Almelo iets voor jou!

Stuur je CV en motivatiebief naar veiligheid@heracles.nl t.a.v. Carlijn Koebrugge met in de onderwerpregel ‘Sollicitatie Verkeersregelaar’ of per post naar.

Heracles Almelo
T.a.v. Carlijn Koebrugge
Van Riemsdijkplein 1
7606 ZA Almelo