Ben jij in de leeftijd van dertien tot en met zeventien jaar en wil jij graag naar Heracles Almelo – AZ? Dan hebben we leuk nieuws voor je, want jij kan gratis een kaartje krijgen voor deze wedstrijd! Het enige wat jij hiervoor moet doen is lid worden van Team Zwart Wit, dé juniorclub van Heracles Almelo. Zodra jij lid bent geworden, ontvang je een vouchercode voor het gratis kaartje voor #HERAZ. En extra leuk is dat jij ook nog een gratis welkomstcadeau krijgt bij het lidmaatschap: een exclusieve Team Zwart Wit sjaal!

Ben jij al lid van Team Zwart Wit? Ook dan kan je gratis naar de wedstrijd Heracles Almelo – AZ. Per mail heb jij een voucher gekregen om een gratis kaart aan te schaffen. Heb jij deze mail niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via teamzwartwit@heracles.nl.

Ben jij al seizoenkaarthouder? Dan kan je met deze gratis kaart (alleen indien je lid bent van Team Zwart Wit) iemand gratis uitnodigen. Nadat jij je hebt aangemeld zal je de vouchercode ontvangen.

Meld je hier aan:

    GEGEVENS TEAM ZWART WIT-LID:

    MACHTIGINGSGEGEVENS: