Heracles Almelo neemt het zondagavond in Rotterdam op tegen Feyenoord. In De Kuip wordt om 20.00 uur afgetrapt. Trainer Erwin van de Looi kan niet beschikken over Sava Cestic en Nikolai Laursen.

Van de Looi blikte afgelopen week met de spelers terug op het thuisduel tegen Almere City FC. “We kijken met een dubbel gevoel terug op die wedstrijd. We hebben een achterstand omgebogen in een gelijkspel. Dat is positief, maar het grote verschil tussen de eerste en de tweede helft is teleurstellend. We hebben onszelf tekort gedaan door bepaalde situaties in het veld niet te herkennen. We herkennen dan niet dat we kunnen voetballen. Over de instelling en de wil van de spelers hebben we niets te klagen.”

“Feyenoord is als team net iets beter dan PSV in de dingen die ze uitvoeren”, vertelt Van de Looi. “Wij moeten maximaal presteren en doen wat we afgesproken hebben. We moeten ons niveau halen en als we dat doen zijn we afhankelijk van het verloop van de wedstrijd en hoe de tegenstander in de wedstrijd zit. Maar kans op een resultaat maak je altijd. Daar moeten we vol voor gaan.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Erwin van de Looi bij Heracles TV.