Na vijf jaar samenwerken maken schoonmaakbedrijf Asito en Heracles Almelo samen de balans op. Op de helft van het sponsorcontract willen de schoonmaakdienstverlener en de voetbalclub het sponsorschap van Asito verder optimaliseren. Dat begint met een nieuwe naam die vanaf 1 juli 2024 op het stadion van de Almelose voetbalclub te zien is: Asito stadion. De naam vervangt het oude ‘Erve Asito’.

Met seizoen 2024-2025 voor de deur keken Heracles Almelo en Asito terug naar de afgelopen vijf jaar. Ook blikten de partijen vooruit naar de tweede helft van de samenwerking. Eén van de aspecten waarin de samenwerking nog beter kan worden uitgedragen, is de naamgeving van het stadion. Daarom besloten Asito en Heracles Almelo samen de naam van het stadion te wijzigen.

Gezamenlijk besluit
Cindy Winkel, directeur commercie van Asito: “Bij Asito is ons motto ‘samen & schoon’. We geloven namelijk dat we samen met anderen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat de beslissing om de naamswijziging door te voeren positief bijdraagt aan de tweede helft van de samenwerking met Heracles.”

Niet alleen Asito, maar ook Heracles Almelo is bij de nieuwe naamgeving betrokken. Algemeen directeur Rob Toussaint van Heracles Almelo: “Wij zijn erg blij met de nieuwe naamgeving van het stadion en de samenwerking hierin met Asito. De komende vijf jaar spelen wij als club met trots in het Asito stadion.”

Heracles Almelo en Asito heten supporters vanaf seizoen 2024-2025 van harte welkom in het Asito stadion.