Aankomende zondag reizen de spelers van Heracles Almelo af naar stadion Feijenoord. De bussponsor van deze week, Akomar Logistics, zorgt ervoor dat er weer 350 Heraclieden voor een gereduceerde prijs mee kunnen reizen.

Akomar Logistics is een logistiek bedrijf gevestigd in Ridderkerk. Het bedrijf focust zich op shipping en forwarding en groeit sinds 1988 ieder jaar stabiel door. Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk en het aparte luchtvrachtkantoor op Zestienhoven (Rotterdam The Hague Airport) bedient zij haar klanten wereldwijd. Akomar is een modern, deskundig en professioneel bedrijf waar betrokkenheid op nummer één staat.

“In een korte tijd is er veel verbondenheid met de club ontstaan. Wanneer wij het als sponsor voor het publiek aantrekkelijk kunnen maken om voor een gereduceerde prijs mee naar Feyenoord te reizen, kunnen wij dat alleen maar toejuichen. Iedereen weet hoe belangrijk supporters zijn bij uitwedstrijden, zeker op het punt waar we nu staan”, vertelt Arjan Kruis, directeur van Akomar Logistics. “Omdat wij natuurlijk in Ridderkerk gevestigd zijn, vragen mensen vaak: ‘Hoe zit dat met Feyenoord?’. Dan zeg ik altijd: Feyenoord zit in mijn bloed, maar Heracles in mijn hart.”

Sinds vorige week is de website van Akomar Shipping vernieuwd. Bezoek Akomar.nl om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn.