Afgelopen zondag pakte Heracles Almelo één punt in het onderlinge duel tegen Almere City FC. Voor rust zag het daar niet uit. In de rust stond er een 0-2 achterstand op het scorebord. Toen Jizz Hornkamp de aansluitingstreffer scoorde en na een klein uur spelen een rode kaart volgde voor Almere City FC-speler Thomas Robinet leek de hoop op een overwinning weer springlevend.

Uiteindelijk werden de punten in Almelo gedeeld. Ajdin Hrustić scoorde na de rode kaart zijn allereerste doelpunt in dienst van Heracles Almelo, 2-2. De middenvelder zette de aanval zelf op door een een-tweetje te zoeken met Jizz Hornkamp. De Australiër krulde de bal vervolgens perfect met links in de verre hoek. De winterse versterking kon ook op de waardering van het publiek rekenen. Hrustić ontving maar liefst 42,98% van de stemmen en is daarmee de Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – Almere City FC.

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – Almere City FC liep van zondag 3 maart 2024 (21.00 uur) tot en met maandag 4 maart 2024 (17.00 uur).