Wereldleider in de verrijkingstechnologie. Dat is hoe we worden genoemd… en niet voor niets. Bij ETC Nederland gevestigd in Almelo ontwikkelen we innovatieve energieoplossingen en centrifuges voor de verrijking van uranium. Dit verrijkte uranium wordt gebruikt als brandstof voor kerncentrales. Hierdoor spelen we een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Een bijzondere taak in deze uitdagende tijd!

Samenwerken aan de toekomst

Bij ETC vinden we het terugdringen van de uitstoot van CO2 heel belangrijk. We houden ons er zelf dagelijks mee bezig. En we steunen onze klanten bij hun inspanning een schoner milieu te realiseren. Bijvoorbeeld door onze technische kennis en ervaring op het gebied van R&D-, engineering- en productie in te zetten. Samen werken we aan de toekomst van schone energie!

Maak van schone energie jouw missie

De vraag naar kernenergie is groot en daardoor groeien we sterk als bedrijf. We zijn daarom op zoek naar nieuw talent. Of het nu om onstopbare operators, ijzersterke CNC-draaiers of eigenwijze Engineers gaat. Met een goede inzet en positieve werkhouding kun je het bij ons maken. Zolang we maar samen kunnen groeien. Uitdagende tijden vragen om uitdagende banen. Maak jij het waar bij ETC? Kijk dan op: www.werkenbijetc.nl.

Heracles is onze club

Wij vinden het belangrijk ons in te zetten voor de stad Almelo en de regio en daarom hebben wij ons aangesloten bij Hettrix. Een initiatief van Heracles, hightech bedrijven, onderwijsinstellingen en de gemeente Almelo om te kijken waar we elkaar kunnen versterken als het gaat om werkgelegenheid, aanbod van opleidingen en samenwerking met andere bedrijven. We zijn bij elke wedstrijd aanwezig, volgen de resultaten op de voet en voetballen graag een potje mee!