Heracles Almelo speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Trainer Erwin van de Looi kan vanwege blessures niet beschikken over Sava Cestic en Nikolai Laursen. Stijn Bultman is ziek en reist niet mee naar Utrecht.

De oefenmeester blikte afgelopen week met zijn ploeg nog kort terug op het uitduel tegen PSV. “De houding op het veld tegen PSV was goed van onze kant. Dat is iets wat we mee kunnen nemen richting de wedstrijd tegen FC Utrecht. We hebben een paar pittige weken voor de boeg als je kijkt naar het wedstrijdschema. Daar moeten we ons niet door laten afleiden en ons blijven focussen op ons eigen spel. We weten hoe FC Utrecht speelt en ze doen het goed. Ze hebben aan het begin van het seizoen veel punten laten liggen, maar ze staan nu waar ze horen”, vertelt Van der Looi.

Jannes Wieckhoff heeft vertrouwen in het uitduel met de huidige nummer negen in de Eredivisie. “FC Utrecht is al veertien wedstrijden ongeslagen en ze zijn met een goede serie bezig. Wij moeten vertrouwen hebben in onszelf en dan maken we kans op een resultaat. Ook bij tegenslagen moeten we niet van slag raken en we moeten dan bij ons plan blijven. Wij gaan zeker ook onze kansen krijgen in Utrecht.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Jannes Wieckhoff bij Heracles TV.