Aankomende vrijdag neemt Heracles Almelo het op tegen de club in het midden van ons land, FC Utrecht. Deze week zorgen bussponsoren Baan Twente en Ter Braak Willems ervoor dat bijna 600 Heraclieden voor een goedkopere prijs mee kunnen reizen naar Stadion Galgenwaard. 

Baan Twente
Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz, Ford, Smart en Fuso dealer voor het oosten van Nederland. Vanuit vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal proberen zij de verwachtingen van haar relaties omtrent mobiliteit duurzaam te overtreffen.

Patrick van Loon, Sales Manager bij Baan Twente, vindt het mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren: “Baan Twente voelt zich al jarenlang verbonden aan Heracles Almelo. Wij zijn een familiebedrijf en de connectie met het familiare van Heracles Almelo is vanzelfsprekend.”

Van Loon vindt dat de meereizende supporters cruciaal zijn voor de club: “In de fase waar we  nu in zitten is het extra van belang dat supporters achter de club staan. Samen de schouders eronder zetten en zorgen dat je het doel bereikt.”

Ter Braak Willems

Naast Baan Twente sponsort ook Ter Braak Willems de busreis naar de Domstad. Ter Braak Willems is een full service en laagdrempelig notariskantoor, bestaande uit twee notarissen, twee kandidaat-notarissen en acht medewerkers, met specialisatie in estate planning, bedrijfsopvolging, commercieel vastgoed en not for profit organisaties in de zorg en onderwijs. 

Voor Dinand ter Braak, oud-bestuurslid Heracles Almelo en notaris bij Ter Braak Willems was het geen lastige keuze om een steentje bij de dragen. “Wij zijn als kantoor al 40 jaar trotse sponsor van Heracles Almelo. Ter Braak Willems was het eerste notariskantoor die begon met het sponseren van een voetbalclub.”

“De band met Heracles Almelo gaat ver terug in de tijd”, vervolgt Ter Braak. “Ik was hier al te vinden op de houten tribune aan de Bornsestraat. Mooi dat we nu als sponsor een bijdragen kunnen leveren aan onze club.”