Met grote verslagenheid hebben wij vandaag kennis genomen van het overlijden van Willem Hoevers.

Willem was jarenlang nauw betrokken bij Heracles Almelo. Van 1990 tot en met 2013 bekleedde hij meerdere functies, waarvan 18 jaar als verzorger van het eerste elftal. Daarnaast zette hij zich onvoorwaardelijk in voor diverse sociaal maatschappelijke projecten voor onze zwart-witte trots.

Naast zijn geweldige inzet voor de club was Willem het gezicht van Kans voor een Kind, de organisatie die zich inzet om de wensen van kinderen te vervullen. Hij was één van de oprichters van de stichting waar de club als founder vanaf het begin bij betrokken is. Kans voor een Kind staat eveneens op de mouw van de wedstrijdshirts van Heracles Almelo.

Met dankbaarheid en enorm veel respect nemen wij zijn inbreng mee naar de toekomst van Heracles Almelo.

Wij wensen zijn dierbaren ontzettend veel sterkte om dit verlies te dragen en te verwerken.

Medewerkers, vrijwilligers, spelers, staf, bestuur en directie Heracles Almelo