Valentijnsdag is misschien wel een van de leukste dagen van het jaar. Dat vindt Bultje in ieder geval wel! Daarom heeft hij twee verliefde Herakids geholpen om een heel speciale date te organiseren voor hun vriendje en vriendinnetje!

Isabelle verraste haar vriendje Daan en Sanam mocht zijn vriendinnetje Zoë meenemen. Beide stelletjes werden op Erve Asito ontvangen door Bultje, die ze naar een skybox bracht. Daar konden zij genieten van een heerlijk driegangendiner met uitzicht op het veld. Als voorgerecht werd Bakboords’ broodplankje geserveerd. Na een heerlijk bekertje ranja begonnen de stelletjes aan het hoofdgerecht: Mario’s mini pannenkoekjes. En uiteraard kon een toetje niet ontbreken! Daarom werd het diner afgesloten met Bultje’s bananensplit.

De verliefde Herakids gingen met goed gevulde buikjes naar huis. Bultje heeft er zelf ook ontzettend van genoten en kijkt nu al uit naar de volgende activiteit voor de Herakids: Bultje’s Babyfotoshoot! Meer informatie hierover zal snel volgen, dus houdt hiervoor onze website goed in de gaten!