Heracles Soccer Camps is op zoek naar trainers om dit seizoen te trainen tijdens de Heracles Soccer Camps in de omgeving Almelo. Ben je minimaal JVC gediplomeerd of bezig met deze trainerscursus, neem dan snel contact met ons op! Het is een beleving die je niet gaat vergeten!

Wat ga je doen als Trainer/Coach?

Je bent in de schoolvakanties minimaal 2 weken beschikbaar om als trainer/coach aan de slag te gaan. Je bent tussen 09:00 uur – 15:00uur verantwoordelijk voor een trainingsgroep met jongens en meisjes van 12 – 14 spelers in de leeftijd van 6 – 15 jaar. Het doel van de Heracles Soccer Camps is om enthousiaste voetballers en voetbalsters in de vakantie voetbalplezier te laten beleven.

Heracles Soccer Camps

De Heracles Soccer Camps zijn 2, en 3-daagse evenementen. De Heracles Soccer Camps worden georganiseerd in de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie van ieder kalenderjaar.

Heracles Voetbalschool(ben je in bezit van VC2)

Naast de Heracles Soccer Camps worden er in het voor- en najaar een module van de Heraclesvoetbalschool georganiseerd. De Heracles voetbalschool is eveneens voor kinderen in de leeftijd 6 – 15 jaar. Een cycli kent 10 trainingen van 75 minuten op de vrijdagmiddag- of zondagochtend. Voor deze module dien je als trainer in het bezit te zijn van een VC2 diploma.

Zoeken wij jou?

We zoeken enthousiaste trainers in de regio Almelo, met de volgende eigenschappen. Ben jij:

  • Minimaal JVC gediplomeerd of bezig met de cursus;
  • In het bezit van een VOG-verklaring, die maximaal een jaar oud is;
  • Ervaren in het geven van training;
  • Sterk in communicatie en je staat makkelijk voor de groep.
  • Een trainer die overdag beschikbaar is in schoolvakanties en opvrijdagmiddag of zondagochtend.Wil jij jezelf als Trainer/Coach verder ontwikkelen- en een extra centje bijverdienen? Dan zoeken wij jou. Met afwisselende oefenstof, een innovatief programma is iedere Heracles activiteit een feestje! Daarnaast werken wij natuurlijk ook samen aan jouw individuele ontwikkeling.

Wij bieden:

  • Een financiële (netto) vergoeding 150 euro per 3-daags voetbalkamp;
  • Een financiële (netto) vergoeding van 250 euro bij de gehele cycli;
  • All-in arrangement tijdens de activiteiten, je hoeft dus zelf geen eten endrinken mee te nemen;
  • Ontwikkeling op zowel persoonlijk als trainersvlak.
  • Leuke (team)activiteiten rondom de Heracles Soccer Camps heen; Ben jij die enthousiaste en ambitieuze trainer die wij zoeken?! Stuur dan jouw CV naar soccercamps@heracles.nl