Op vrijdag 16 februari spelen we uit in Eindhoven tegen de koploper van de Eredivisie: PSV. In de lichtstad wordt om 20.00 uur afgetrapt. Voor het uitvak in het Philips Stadion gaan maximaal 800 kaarten in de verkoop. Voor het duel geldt een vrij vervoersregeling. Dat houdt in dat je gebruik kan maken van de buscombi of met de auto of OV kan afreizen naar Eindhoven. Lees hieronder alle kaartverkoopinformatie.

Verkoopschema:
• Dinsdag 6 februari 2024, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 9 februari 2024, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders

Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook in het seizoen 2023-2024 wordt gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 zeven uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen.

PSV – Heracles Almelo is onderdeel van Samen Thuis, Samen Uit en deelnemers van Samen Thuis, Samen Uit kunnen zodoende al naar deze uitwedstrijd. Wanneer een uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit maken deze deelnemers wel onderdeel uit van de voorrangsgroep Uit+ 2023-2024.

Restricties specifiek voor PSV-uit:
• Rugzakken groter dan A4-formaat worden bij de ingang ingenomen
• Het is niet toegestaan om de binnenstad van Eindhoven te bezoeken


Buscombi

Buscombi-kaarten PSV
• De buscombi-kaarten kosten €20,- per stuk
• Alle buscombi-kaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• De buscombi-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion

Vertrektijden bussen (onder voorbehoud):
De bussen vertrekken vanaf het uitvak van Erve Asito richting Eindhoven. De toegang verloopt via ingang 1 naast de FanServiceShop. De bussen vertrekken om 16.40 vanuit het uitvak. Je dient daarom om 16.25 aanwezig te zijn.

Bussponsoren: GP Plants
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor PSV – Heracles Almelo is GP Plants.

Team Zwart Wit on tour
Ben jij lid van Team Zwart Wit? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Jij kan dan namelijk tegen een gereduceerd tarief van €10,- per wedstrijd met de bus mee naar de uitwedstrijden tegen PSV en/of Feyenoord. Ben jij nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het actietarief van € 10,- en ontvang ook een exclusieve Team Zwart Wit-sjaal t.w.v. €14,95.

Ben jij geïnteresseerd en wil je naar (één van) deze uitwedstrijden? Als lid van Team Zwart Wit krijg je bij deze wedstrijden voorrang op de verkoop van deze wedstrijden. Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en support samen met jouw leeftijdsgenoten Heracles Almelo bij deze uitwedstrijden!


Vrij vervoer

Vrij vervoer-kaarten PSV
• De vrij vervoer-kaarten kosten €9,- per stuk
• Iedereen die met de auto gaat is zelf verantwoordelijk om een parkeerplek te vinden. Parkeren kan gratis in de parkeergarage ‘Langs het spoor’, maar daarvoor geldt: vol is vol.
• Omwisselen van de vrij vervoer-kaarten kan vanaf 18.30 uur bij het uitvak
• Alle vrij vervoer-kaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• De vrij vervoer-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion  Aanvullende informatie

  De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
  • Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
  • Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen
  • Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
  • Kaarten zijn persoonsgebonden
  • Maximaal 1 kaart per persoon

  Huishoudelijke mededeling
  Overmatig alcoholgebruik heeft bij uitwedstrijden in eerdere seizoenen tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar.