Jizz Hornkamp werd afgelopen zaterdagavond, 10 februari, met de matchwinner tegen Vitesse. Ondanks dat Heracles Almelo in de rust nog tegen een 1-2 achterstand aankeek, mochten de Almeloërs dit in de tweede helft tegen tien man rechtzetten na de rode kaart van Isimat-Mirin.

Na rust bracht Hornkamp met een rake kopbal uit een corner van Jordy Bruijn in de 57e minuut Heracles Almelo op gelijke hoogte met Vitesse. De thuisploeg drukte door en in de 71e minuut was het Emil Hansson met een heerlijke voorzet. Hornkamp zette opnieuw zijn hoofd tegen de bal. Op de doellijn kon Dominik Oroz niet meer uitverdedigen en uiteindelijk werd ook dit doelpunt aan de spits toegekend.

Ook in de ogen van de Almelose achterban was Hornkamp de beste Heraclied. Hij werd overtuigend verkozen tot Voetbalreizen.com Man of the Match met maar liefst 74,75% van de stemmen.

MAN OF THE MATCH HORNKAMP

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – Vitesse liep van zaterdag 10 februari 2024 (21.45 uur) tot en met maandag 12 februari 2024 (17.00 uur)