Zaterdagavond 10 februari 2024 om 21.00 uur speelt Heracles Almelo tegen Vitesse Arnhem op Erve Asito. DPG Media is de wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd.

Tubantia is met trots het regionale nieuwsmerk van het Oosten van het land. De gedreven redactie haalt elke dag de beste verhalen uit de regio en weet daarmee de lezers te binden, boeien en raken. Met vijf edities, waaronder de editie Almelo, zit Tubantia in het hart van de regio, in iedere gemeente en buurt.

Tubantia brengt online en in de krant een mix van nieuws, achtergronden, ontspanning en menselijke verhalen. Veel aandacht is er ook voor sport in onze regio. De verrichtingen van Heracles worden op de voet gevolgd. Hoogtepunt was de speciale bijlage die Tubantia vorig jaar maakte over het kampioenschap van de Almelose club.

In de berichtgeving van Tubantia staan Twente en de Achterhoek letterlijk en figuurlijk voorop. Naast elke dag het laatste nieuws via de krant, het web en de app brengt Tubantia in het weekend Mezza. Dit magazine geeft het echte weekendgevoel. Met focus op de goede dingen van het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek.

Bijgaand vindt u alle extra aantrekkelijk geprijsde introductieabonnementen, zowel digitaal als print. Met deze abonnementen kunt u ook digitaal de premium artikelen lezen. Ga naar abonnement.tubantia.nl.