Heracles Almelo heeft het aflopende contract van Nikolai Laursen tot medio 2025 verlengd. Hierin is een optie voor twee extra seizoenen opgenomen.

“Vanaf het moment dat ik in Marbella opnieuw geblesseerd raakte, voel ik de steun vanuit de club. Meteen nadat het gebeurde, kwamen Nico-Jan Hoogma en Rob Toussaint bij mij op de kamer om aan te geven dat ze mij niet zouden laten vallen en mij wilden steunen tijdens mijn revalidatie”, vertelt Nikolai Laursen. “Dit is een prachtige club en ik wil hier heel graag spelen. Deze contractverlenging geeft rust in een moeilijke tijd. Ik heb er geen woorden voor, maar dit is heel mooi.”

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de contractverlenging van Nikolai Laursen: “Nikolai is een goede speler die zijn waarde heeft bewezen, maar helaas heeft hij begin dit jaar een nieuwe mokerslag te verwerken gekregen door zijn blessure. Als club willen wij hem absoluut niet laten vallen en wij steunen hem in zijn herstel. Het verlengen van zijn aflopende contract om hem hier bij de club te houden, is voor ons dan ook een logische beslissing en ik ben blij dat Nikolai ook positief kijkt naar een langer verblijf.”