Heracles Almelo speelt zaterdag tegen N.E.C. in de twintigste speelronde van de Eredivisie. Trainer Erwin van de Looi kan niet beschikken over Nikolai Laursen, Sava Cestic, Ruben Roosken en Diego van Oorschot. Navajo Bakboord is nog een twijfelgeval voor het duel van zaterdagavond.

Van de Looi ziet dat zijn team progressie maakt. “Ik denk dat we aanvallend steeds beter weten wat we willen. We herkennen steeds beter de ruimtes. We krijgen daardoor steeds meer diepte in het spel. Verdedigend hebben we af en toe nog iets meer problemen. Daar moeten we aan werken.”

De oefenmeester ziet N.E.C. als een goed team. “Ze zijn een eenheid en daarnaast hebben ze veel kwaliteit. Ze zijn een voorbeeld voor ons waar wij ook naartoe willen groeien over een aantal jaren. Ze spelen goed voetbal, dus dat wordt een mooie uitdaging. We moeten dezelfde strijd en bereidheid laten zien als tegen Ajax. Dan maken we kans op een resultaat.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles TV.