Zaterdag gaat Heracles Almelo op bezoek bij N.E.C.. De ploeg van Erwin van de Looi gaat in Nijmegen op jacht naar de tweede driepunter van het seizoen. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in het Goffertstadion. Heracles Almelo wordt gesteund door 500 Heraclieden die de reis naar Gelderland maken en plaatsnemen in het uitverkochte uitvak.

Sekisui Kasei Europe is de sponsor van de supportersbussen. Dankzij hun bijdrage kunnen de supporters goedkoper naar Nijmegen afreizen. Sekisui Kasei Europe is wereldwijd gespecialiseerd in het produceren van speciale polystyreen-verpakkingen voor de voedsel-, cosmetica- en automobielindustrie. Daarnaast legt Sekisui Kasei Europe haar focus op het recyclen van haar plastic.

“Ook in de Eredivisie willen wij natuurlijk een steentje bijdragen en onze club steunen. Vorig seizoen, toen wij de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag sponsorden, hebben we kunnen zien wat de geweldige steun van het uitvak kan opleveren. Als we hier dit seizoen opnieuw aan kunnen bijdragen, dan doen we dat uiteraard heel graag”, aldus Thijs Wansink, Managing Director van Sekisui Kasei Europe.