Stem op jouw Unibet Moment van de Maand van de maand januari en maak kans op een Skybox Experience bij Heracles Almelo – Almere City FC voor 2 personen. Het Moment van de Maand wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet.

Heracles Almelo trapte de herstart van de Eredivisie in januari 2024 goed af met een uitoverwinning op directe concurrent RKC Waalwijk. Jizz Hornkamp volgde zijn officiĆ«le thuisdebuut tegen FC Volendam op met zijn eerste treffer in het zwart-wit en zorgde daarmee voor een punt. Daarnaast deed de club met het officiĆ«le afscheid van Samuel Armenteros en de benoeming tot clubicoon recht aan de prachtige drie periodes van de Zweedse aanvaller in Almelo. Wat is volgens jou het Unibet Moment van de Maand Januari? Stem nu! Het is mogelijk om te stemmen op heracles.nl/momentvandemaand tot en met zondag 11 februari 2024 (17.00 uur).