Op zondag 4 februari a.s. is het Wereldkankerdag. Op deze dag slaan KWF Almelo en Heracles Almelo de handen ineen om (ex-) kankerpatiënten een mooie dag te bezorgen én geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Wandeling
De dag wordt in twee delen opgesplitst. In de ochtend zal er een wandeling zijn van 4km vanaf het Stadhuis in Almelo. Deze mooie wandeling gaat niet om tijd, maar om gezelligheid en saamhorigheid. Iedereen kan met deze wandeling meedoen. Het eindpunt is Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo.

Deelname aan de wandeling kost € 4,-. En uiteraard mag je je laten sponsoren om zo nog meer geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Na aankomst in het stadion kun je genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak.

Wil jij een steentje bijdragen aan het KWF? Meld je aan via de button hieronder en wandel mee!

Middagprogramma voor (ex-) kankerpatiënten
De middag is bedoeld voor (ex-) kankerpatiënten en start om 12.00 uur met een lunch op Erve Asito. Na de lunch volg je een unieke rondleiding door het stadion en geniet je van een muzikaal optreden in de BusinessClub van Heracles Almelo. Er zijn tijdens deze middag vrijwilligers aanwezig om je verhaal mee te delen en mensen die tijd hebben om naar je te luisteren. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Ben jij (ex-) kankerpatiënt en wil jij je aanmelden voor deze speciale dag? Of ken jij iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Klik op onderstaande link!

Klik hier voor meer informatie over KWF Almelo.