De Heracles Foundation heeft de eerste editie van Heracles Ultimate Team met alle deelnemers succesvol afgesloten. De afgelopen zestien weken is er elke maandagmiddag een klas van het ISK Erasmus op Erve Asito geweest om aan de slag te gaan met diverse vaardigheden: communiceren, innoveren, ondernemen en het ontdekken van hun talenten doormiddel van workshops, activiteiten en buurtbijdrages.

Op de laatste dag sloten de deelnemers de afgelopen periode gezellig met elkaar af . Zo begonnen de deelnemers van Heracles Ultimate Team de middag met een lunch, waarna de groep richting Skybox 1 & 2 trok. Hier stonden meerdere spelletjes voor hen klaar. Zo speelden de deelnemers een aantal wedstrijden op EAFC 24. Aan het eind van de dag werden de prijzen uitgedeeld, waar de deelnemers in de afgelopen weken punten voor hadden verzameld. De prijzen waren gepersonaliseerde EAFC-kaarten met dank aan eigenfifakaart.nl.

Klik hier voor meer informatie over Heracles Ultimate Team.